Colacei sarati

de Miha in Piine, 31 Iul 2009 | 7030 vizualizari

 

Numai buni pentru o gustarica sau pentru rontait la drum lung. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 100 g unt
  • 150 g telemea de vaca
  • 150 ml lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • faina cat cuprinde,sa iasa un aluat elastic si nelipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colacei sarati:

Toate ingredientele le-am pus in cuva masinii de paine si am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.Nu se lasa la dospit.

Aluatul obtinut il impartim in bilute mici.Fiecare biluta o intindem sub forma de snur.Unul din capete il aducem inspre mijloc,iar celalalt il trecem peste.

Punem colaceii in tava tapetata cu hartie de copt,ii ungem cu galbenus amestecat cu putin lapte si presaram cu mac.

Ii dam la cuptorul incins la 180 de grade,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

31.07.2009, 22:11

Oricati,oricand,cu placere!

Dorothea 1

05.09.2010, 17:20

Hmm!! Idee eara bune!! Pun si asta la Favorite...am gasit si eu butonul...

Miha 1

05.09.2010, 17:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou si chimen facuta la MP